Førfødselsforløb

FørFødselsforløb

Yoga stammer fra en ældgammel tradition og betyder ”forening”. Med dette menes at yoga forener krop og sind. Vi kan have en tendens til at være meget i vores hoved, og lade sindet styre vores valg og retning i livet. Vi glemmer at vi har en meget vis indre ”stemme”. For at komme i kontakt med denne indre visdom har vi brug for at komme væk fra hoved og ned i kroppen. Yoga er et fantastisk værktøj til dette. Så udover at du får bevæget din krop og led i alle retninger, ”masseret” dine indre organer, forbedret din muskelstyrke og stabilitet, så opnår du en ro i krop og sind.  

Jeg ser mange der lever et liv på grænsen til stress og som i tillæg vælger en, for kroppen, stressende træningsform med højt tempo. Selv har jeg altid søgt træningsforme hvor der har været fart på og høj puls, men med tiden har jeg opdaget at min krop og sind kalder på en mere skånsom tilgang og yogaen blev min foretrukne træningsform.  

Med fysioterapien i bund, sørger jeg for at kvaliteten i yoga er i orden, således at du ikke udøver skade på dig selv. På den måde sikres du en god og sikker praksis. 

Glæder mig til at byde dig velkommen til et af mine yogahold. Nedenunder kan du læse lidt om de enkelte hold. 

HOLD

GRAVID YOGA

Uanset om du er træningsvant eller ej, så er yoga den ideelle træningsform for dig når du er gravid. Yoga kan hjælpe dig af med spændinger i en fysisk omskiftelig krop. Den kan hjælpe dig med at komme ud af dit hoved og ned i din krop og dermed reducere tankemylder og bekymringer. Yoga fokuserer på vejrtrækning som er essentielt for en god graviditet og  fødselsoplevelse.  Derudover kan du opleve en dybere tilknytning til det liv der vokser indeni dig.

Der er ingen fysiske krav til deltagelse hvis du oplever en normal graviditet. Er du tvivl, så rådfør dig med din egen læge.

Du kan gå til gravidyoga uanset hvilket trimester du er i.